Main Page Sitemap

Kortingscode girav

Bekijk alle korting 4 kortingen online, gratis bezorging, gratis bezorging of pick-up voor nieuwe klanten met deze Jumbo kortingscode. Stapelvoordeel: bij aanschaf van 2 of meer, niet 69,95.s. Waar wacht je nog op?!


Read more

Korting walibi halloween

Legitimatie van de jarige is verplicht. Walibi Fun Recorder Draaimolen met armen Minimumlengte: 0m80 Lengte zonder begeleiding: 1m05 Deze attractie behoort tot Walibi Playland. Belgi - Walibi Belgium, terug naar het land


Read more

Elektrisch gereedschap korting

Bekijk online het diverse assortiment aan gereedschap of kom langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt voor extra klusadvies. Schaf kwaliteitsapparatuur aan en binnen de kortste keren zet


Read more

Korting op bioscoopbon


korting op bioscoopbon

6, 9: Iedereen wordt toegelaten. Een speelweek begint op donderdag en loopt af op woensdag. C-Cinema Bergen korting bij hallmark op Zoom en C-Cinema Etten-Leur hebben Service aan de stoel. U rekent gelijk af en de bestelling wordt gebracht. Retour van het aankoop bedrag is niet mogelijk. Wilt of kan u uzelf niet legitimeren of voldoet u niet aan de regelgeving dan zal de toegang worden geweigerd. Cinema is aangesloten bij de NVB (Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten). De toegangsprijzen voor reguliere voorstellingen liggen tussen de 7,00 en 10,00. De (blauwe) filmcadeaupas en de (rode) bioscoop cadeau card zijn helaas niet bij ons inwisselbaar. Voor 3D-films geldt een toeslag van 1,50 voor het gebruik en schoonmaken van de 3D-brillen.

Korting op bioscoopbon
korting op bioscoopbon

Bestel de Nationale Bioscoopbon snel een eenvoudig online. Ontwerp je eigen cadeau card of kies uit de verschillende designs. Kunnen we je helpen? Je vindt hier alle antwoorden op veelgestelde vragen.

De Nationale Bioscoopbon is het perfecte geschenk als je een vriend, familielid of collega een bioscoopbezoek cadeau wilt doen. Senioren (65 mensen met recht op een rolstoelplaats, studenten op vertoon van een studentenpas, houders van een cultuurkaart en houders van de vrijwilligerspas ontvangen 1,00 korting op reguliere voorstellingen. Het kaartnummer is een 19-cijferige code welke op de achterzijde van de pas, onder de barcode staat. Je kunt kiezen uit diverse designs f je eigen card ontwerpen. Landvast Cinema is aangesloten bij de Nationale Bond van Bioscoopexploitanten. Jazeker, erg leuk om iemand een Nationale Bioscoopbon als cadeau te geven! Ja, deze bon is geldig van maandag t/m donderdag en is in te wisselen voor een gratis kaartje (excl. Kijkwijzer 16 jaar: Geen toegang voor personen onder de 16 jaar.

korting op bioscoopbon


Sitemap