Main Page Sitemap

Dominos kortingscode dordrecht

Vergeet tijdens je bestelling niet de kortingscode te gebruiken. Gratis, whatsApp Notificatie, ik ga akkoord met de privacyverklaring, oeps! 50 Korting 50 korting op je bestelling, gebruik de code voor nbsp;50 korting


Read more

Chilly kortingscode

Opvallende winkels, dE nieuwste kortingscodes. Inschrijven, meld u aan voor onze nieuwsbrief! Stasher bags gemaakt van siliconen, kan in de vaatwasser en je hebt nooit meer zip-loc zakjes nodig. En zoek je een


Read more

Kortingscode musthaves kleding

Naast onze scherpe prijzen bieden we ook een snelle levering; alle bestellingen die voor.00 uur zijn geplaatst worden diezelfde dag nog verzonden. Wil je helemaal verzekerd zijn van de laagste prijs? Jouw bestelling


Read more

Triavium kortingsbon


triavium kortingsbon

abonnement. Sinds de dag van vandaag is het voor Nijmegen een enorme kortingscode vervangingsmarkt nl publiekstrekker. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich heerlijk uitleven op de funbaan, welke geheel in poolsferen is aangekleed. Er worden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd bij Triavium, waaronder discoschaatsen, ijshockey wedstrijden, maar ook het puck stick uurtje waar bezoekers zelf kunnen ijshockeyen.

Het hele seizoen moest Triavium daarom gesloten blijven. Triavium is eveneens met het openbaar vervoer goed te bereiken, want het complex ligt tegenover NS- en busstation Nijmegen Dukenburg. Zo worden er ijshockey wedstrijden gehouden en is de baan erkend voor officile schaatswedstrijden, ondanks dat zij 67 meter korter is dan de standaard 400 meter.

2018 Gemeente Nijmegen - Design en realisatie door byron. In 2007 werd besloten de baan te vernieuwen, zodat voor het seizoen een geheel nieuwe Triavium ijsbaan kon worden gepresenteerd aan de bezoeker. Bezoekers kunnen bij Triavium terecht op de ijshockeybaan van 30 bij 60 meter. Ga naar de website van Triavium.

Kortingsbon alzate, Kortingsbon stilwellfilm,

Introductie, triavium is een multifunctioneel complex dat in de winter wordt gebruikt als ijsbaan en de rest van het jaar voor evenementen. Programma / activiteiten, triavium is gelegen in het stadsdeel Dukenburg in Nijmegen, provincie Gelderland. Vanaf zaterdag 13 oktober is onze mascotte Piwie de pingun aanwezig op de baan tijdens de familie-uren. Een dagje Triavium is zodoende geschikt voor jong en oud. Kom naar de kassa van de ijsbaan en koop je abonnement. Bekijk hier onze entreeprijzen. Locatie, triavium is bijzonder populair bij menigeen. Historie en populariteit, triavium IJsbaan- en evenementencomplex, opende in oktober 1996 de deuren voor publiek. Het complex beschikt over een ruime parkeerplaats met betaald parkeren, welke in beheer is van Q-Park. Home nieuws / Voorverkoop seizoenkaarten 27 / 09 / 2018, piwie aanwezig.

Daarnaast zijn er Oud Hollandse schaatsavonden en ook voor kinderfeestjes of andere feestelijke bijeenkomsten is Triavium een bijzonder geschikte locatie. Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact. Piwie gaat dan graag met je op de foto.


Sitemap