Main Page Sitemap

Extra korting nelly

Datum plaatsing:, rated 5 van de 5 door nelly r uit gebruik deze al jaren Toen ik met harde lenzen begon rade ze mij deze cleaner aan dit is denk ik meer dan


Read more

Leurink mode korting

Door deze melding weg te klikken ga je hiermee akkoord. LeurinK mode gebruikt functionele, analytische en tracking cookies (en vergelijkbare technieken) om jouw internetgedrag binnen onze website te volgen. Leurink mode - Your


Read more

Kortingscode hawaii-feest.nl

Verending, geverifieerde kortingscode, betaal geen verzendkosten met de laatste Verkleedklerenonline kortingscode h90t7, pak code, gratis. We hebben hier meer dan 1500 artikelen aan feestversiering en u kunt ook langskomen voor ballondecoraties, zoals


Read more

Triavium kortingsbon


triavium kortingsbon

abonnement. Sinds de dag van vandaag is het voor Nijmegen een enorme kortingscode vervangingsmarkt nl publiekstrekker. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich heerlijk uitleven op de funbaan, welke geheel in poolsferen is aangekleed. Er worden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd bij Triavium, waaronder discoschaatsen, ijshockey wedstrijden, maar ook het puck stick uurtje waar bezoekers zelf kunnen ijshockeyen.

Het hele seizoen moest Triavium daarom gesloten blijven. Triavium is eveneens met het openbaar vervoer goed te bereiken, want het complex ligt tegenover NS- en busstation Nijmegen Dukenburg. Zo worden er ijshockey wedstrijden gehouden en is de baan erkend voor officile schaatswedstrijden, ondanks dat zij 67 meter korter is dan de standaard 400 meter.

2018 Gemeente Nijmegen - Design en realisatie door byron. In 2007 werd besloten de baan te vernieuwen, zodat voor het seizoen een geheel nieuwe Triavium ijsbaan kon worden gepresenteerd aan de bezoeker. Bezoekers kunnen bij Triavium terecht op de ijshockeybaan van 30 bij 60 meter. Ga naar de website van Triavium.

Kortingsbon alzate, Kortingsbon stilwellfilm,

Introductie, triavium is een multifunctioneel complex dat in de winter wordt gebruikt als ijsbaan en de rest van het jaar voor evenementen. Programma / activiteiten, triavium is gelegen in het stadsdeel Dukenburg in Nijmegen, provincie Gelderland. Vanaf zaterdag 13 oktober is onze mascotte Piwie de pingun aanwezig op de baan tijdens de familie-uren. Een dagje Triavium is zodoende geschikt voor jong en oud. Kom naar de kassa van de ijsbaan en koop je abonnement. Bekijk hier onze entreeprijzen. Locatie, triavium is bijzonder populair bij menigeen. Historie en populariteit, triavium IJsbaan- en evenementencomplex, opende in oktober 1996 de deuren voor publiek. Het complex beschikt over een ruime parkeerplaats met betaald parkeren, welke in beheer is van Q-Park. Home nieuws / Voorverkoop seizoenkaarten 27 / 09 / 2018, piwie aanwezig.

Daarnaast zijn er Oud Hollandse schaatsavonden en ook voor kinderfeestjes of andere feestelijke bijeenkomsten is Triavium een bijzonder geschikte locatie. Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact. Piwie gaat dan graag met je op de foto.


Sitemap