Main Page Sitemap

Btw korting praxis 2018

Als alles klopt, kun je beginnen met het afronden van je bestelling. Hoe gebruik ik een kortingscode Greetz? En niet alleen om te geven, maar ook om te krijgen. Pak deze korting, geldig


Read more

Kortingscode costes mei 2018

Kortingscodes voor webwinkels zoals Dockers, geldig t/m oktober 2018, kortingscode Bonprix voor 5 korting. Februari 2021 Deze Groupon kortingscode kun je verwachten Pak deze codeppir December 2018 Bagageonline kortingscode: 5 korting op alles


Read more

Karwei actie korting

Bekijk de voorwaarden Aanvragen, het aanvragen van de karwei kaart is heel eenvoudig: Meld je bij de informatiebalie van je karwei-bouwmarkt. Als je een bepaalde machine langere tijd wilt huren, neem dan vooral


Read more

Triavium kortingsbon


triavium kortingsbon

abonnement. Sinds de dag van vandaag is het voor Nijmegen een enorme kortingscode vervangingsmarkt nl publiekstrekker. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich heerlijk uitleven op de funbaan, welke geheel in poolsferen is aangekleed. Er worden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd bij Triavium, waaronder discoschaatsen, ijshockey wedstrijden, maar ook het puck stick uurtje waar bezoekers zelf kunnen ijshockeyen.

Het hele seizoen moest Triavium daarom gesloten blijven. Triavium is eveneens met het openbaar vervoer goed te bereiken, want het complex ligt tegenover NS- en busstation Nijmegen Dukenburg. Zo worden er ijshockey wedstrijden gehouden en is de baan erkend voor officile schaatswedstrijden, ondanks dat zij 67 meter korter is dan de standaard 400 meter.

2018 Gemeente Nijmegen - Design en realisatie door byron. In 2007 werd besloten de baan te vernieuwen, zodat voor het seizoen een geheel nieuwe Triavium ijsbaan kon worden gepresenteerd aan de bezoeker. Bezoekers kunnen bij Triavium terecht op de ijshockeybaan van 30 bij 60 meter. Ga naar de website van Triavium.

Kortingsbon alzate, Kortingsbon stilwellfilm,

Introductie, triavium is een multifunctioneel complex dat in de winter wordt gebruikt als ijsbaan en de rest van het jaar voor evenementen. Programma / activiteiten, triavium is gelegen in het stadsdeel Dukenburg in Nijmegen, provincie Gelderland. Vanaf zaterdag 13 oktober is onze mascotte Piwie de pingun aanwezig op de baan tijdens de familie-uren. Een dagje Triavium is zodoende geschikt voor jong en oud. Kom naar de kassa van de ijsbaan en koop je abonnement. Bekijk hier onze entreeprijzen. Locatie, triavium is bijzonder populair bij menigeen. Historie en populariteit, triavium IJsbaan- en evenementencomplex, opende in oktober 1996 de deuren voor publiek. Het complex beschikt over een ruime parkeerplaats met betaald parkeren, welke in beheer is van Q-Park. Home nieuws / Voorverkoop seizoenkaarten 27 / 09 / 2018, piwie aanwezig.

Daarnaast zijn er Oud Hollandse schaatsavonden en ook voor kinderfeestjes of andere feestelijke bijeenkomsten is Triavium een bijzonder geschikte locatie. Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact. Piwie gaat dan graag met je op de foto.


Sitemap