Main Page Sitemap

Kortingsbon klium

Het enige wat jij hoeft te doen is een account aanmaken op en je krijgt direct toegang tot alle members only codes. De meest voorkomende kortingen die je met een kortingscode kunt verwachten


Read more

Korting voor attractiepark slagharen

Rolstoel vriendelijk, ja, zijn er evenementen, nee. Namelijk een week vakantie in het Vakantiepark Slagharen! Ja, ik ontvang graag tips en manieren om te besparen via de nieuwsbrief. Nog steeds aan het zoeken?


Read more

Rotterdampas korting diergaarde blijdorp

Lees verder, overig nieuws. Dan is de ingang bij het Oceanium het handigst. Diergaarde Blijdorp, menu, hoofdingang, blijdorplaan 8 3041 JG Rotterdam, vandaag tot 18:00 uur geopend. Normaal betaal je 23 euro voor


Read more

Korting bus ov


korting bus ov

30 personen bestaande uit leerlingen en begeleiders) van en naar een Brabants museum reizen binnen de Brabantse OV-concessies. Een anonieme OV-chipkaart koop je op stations, bij tabakszaken, OV-balies en supermarkten.



korting bus ov

Met OV Voordeel ontvangt u 20 korting in bus, tram en metro. OV Voordeel is flexibel per maand af te sluiten en kunt u bij de NS-kaartautomaat. Standaard korting bij bus, tram en metro. Extra kortingen bij OV-bedrijven. Er zijn naast deze standaardkortingen een aantal extra producten die voor 65 ers interessant kunnen zijn.

Korting bus ov
korting bus ov

Rijbewijs halen korting
Sarenza kortingscode augustus 2018

Dus niet alleen bij HTM. Voor volwassenen (19 t/m 64 jaar) is het Altijd Korting maandabonnement voordelig als je voor meer dan 87,50 op saldo per maand of 875,- per jaar reist. Meer informatie vind je bovenaan deze pagina. Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Dit product is 1 maand geldig. Dan reist u gewoon met korting. Op een anonieme OV-chipkaart is leeftijdskorting niet mogelijk. Standaard korting bij bus, tram en metro. Kopen bij én van de verkoopautomaten (niet bij een NS automaat). U kunt Keuzedagen samen met uw abonnement bestellen.


Sitemap