Meer resultaten voor gouda

gouda
stroopwafel museum gouda
Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Verzenden en logistiek. Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Naast onze eigen bezorgservice maken wij gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PosNL delen. Zij gebruiken deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt deze uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.
home - Therapeuticum Calendula.
Via de assistentes kunt u een afspraak maken, tel. zie voor info: Kinderconsultatiebureau CJG Calendula Gouda. Informatie over gezondheid en ziekte. Het Nederlands Huisartsen Genootschap NHG vindt het belangrijk dat patiënten goede en betrouwbare voorlichting krijgen over ziekten en aandoeningen.
gouda
Gouda bezienswaardigheden top 10.
Het Huis van de stad is het nieuwe stadhuis van Gouda dat in 2012 voor het eerst zijn deuren openende. Het futuristisch ogende gebouw is te vinden aan de rand van het historische centrum van de stad naast het station van Gouda.
Sani4all Gouda, maakt badkamerdromen betaalbaar!
Een badkamer in Gouda of omgeving kopen? Wanneer je een badkamer koopt bij Sani4all Gouda, weet je zeker dat je goed zit. Wij doen er alles aan om jou met een fijn gevoel gebruik van jouw badkamer te laten maken.
Maak Gouda Duurzaam nl - Maak Gouda Duurzaam nl.
Subsidies van de overheid voor isoleren energie besparen. Op deze website kun je alles vinden over de verduurzaming van Gouda. Je vind hier wat we in Gouda al uitvoeren, hoe we dat doen, en wat je zelf kunt bijdragen aan dit doel.
Gereformeerde Gemeente Gouda.
2 juli 2022 9:15: uur - 14:00: uurVrouwendag 2022Het is zover! Het programma is bekend van de vrouwendag 2022!Alle vrouwen uit de gemeente zijn welkom. Ook de meiden vanaf 12 jaar zijn van harte uitgenodigd. Gereformeerde Gemeente Gouda, Nieuwe Gouwe O.Z.2b, 2801 SB Gouda.
Gouda informatie.
De collectie van Museum Gouda bestaat uit altaarstukken uit de zestiende eeuw, schilderijen uit de negentiende eeuw en veel objecten die te maken hebben met de roerige geschiedenis van Gouda. In het museum worden met regelmaat exposities gehouden met speciale themas.
Westergouwe Gouda - Westergouwe.
En u zit ook nog eens zó in hartje Gouda, met een prachtige historische binnenstad. Westergouwe, een mooi nieuw stukje Gouda, vlak bij een mooi oud stukje Gouda! Westergouwe is heel goed bereikbaar. De wijk krijgt aansluitingen op twee provinciale wegen.
Evangelisch Lutherse Gemeente Gouda Welkom bij de Lutherse Gemeente Gouda.
Welkom bij de Lutherse Gemeente Gouda. In de Sint-Joostkapel wordt om de week op zondagmorgen een Evangelisch Lutherse eredienst gehouden. De Sint-Joostkapel is sinds 1682 de Evangelisch Lutherse Kerk op de hoek van de Lage Gouwe en de Groenendaal in Gouda.

Contacteer ons