Meer resultaten voor bonus

bonus
DE BESTE VOORWAARDEN!
Bingosreno helpt u op een professionele manier om dit zo snel mogelijk in orde te brengen. Bingosreno zorgt voor het onderhoud en een goede werking van de toestellen die bij onze klanten geplaatst worden. Wij beschikken over een technisch team die u van 10u tot 23u zal verder helpen indien een probleem zich voordoet. DIENST NA PLAATSING. KIEKENS MICHELLE TEL.: DE BESTE VOORWAARDEN!
Bonus: Albert Heijn Franeker.
In de Bonus bij Albert Heijn. Als klant profiteer je altijd van producten met extra voordeel. Iedere week ontvang je onze bonusfolder boordevol scherpe supermarktaanbiedingen. We proberen om een zo breed mogelijk assortiment bonusproducten te selecteren zodat je altijd met een lach de winkel uitstapt.
boormachine voor beginners
bonus Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: bonus DE bonus ES bonus FR. Vertalingen bonus ENNL. 1 an addition to the sum due as interest, dividend, or wages.
Wat is de betekenis van bonus.
Bonus is de algemeen gehanteerde, niet gespecificeerde benaming voor een financieel toe te kennen voordeel, in geldwaarde uitgedrukt, of via de toekenning van een of meer gratis aan-delen, die - afhankelijk van de context - door de betreffende onderneming wordt toegekend aan de aandeelhouders, c.q.
Bonus: recht of gunst? - De Clercq - Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag - Advocaten en notariaat in Leiden en Den Haag.
Voor sommige werkgevers is het geen vraag of een bonus zal worden uitgekeerd. Als in de arbeidsovereenkomst of de cao meetbaar is vastgelegd wanneer een werknemer recht heeft op een bonus, zal de werkgever deze bonus ook daadwerkelijk moeten uitkeren.
Bonus Malus Regeling: Hoe werkt Bonus Malus? UC.
Wat is de bonus malus regeling? De bonus malus regeling wordt door verzekeraars gebruikt om de hoogte van uw no claim korting te bepalen. Hoe meer schadevrije jaren u heeft, hoe hoger uw positie op de zogeheten bonus malus ladder.
Onjuiste berekening bonus Flexmarkt.
Op 5 maart 2004 is aan werkneemster medegedeeld dat haar bonus over 2003 neerkwam op een bedrag van 155.81826, euro. Een jaar later, op 15 maart 2005, werd haar bericht dat haar definitieve bonus zou neerkomen op een bedrag van 138.22581, euro.
bonus - Vertaling naar Engels - voorbeelden Nederlands Reverso Context.
I'll' throw in an extra $100k as a bonus." Oké, als jij je bonus niet wil. Well, then I guess that's' it, you don't' want the bonus." Dan krijg je honderd dollar bonus. I'll' give you a hundred dollar bonus."
Bonus-malusladder van de autoverzekering - Univé.
Elk jaar dat u geen schade claimt op uw autoverzekering stijgt u een trede op debonus-malusladder. Dit wordt beloond met meer korting op uw autoverzekering. En die no-claimkorting kan bij Univé oplopen tot maximaal 80. Dat is de bonus. Wanneer u schade claimt, daalt u op de bonus-malusladder.

Contacteer ons