Meer resultaten voor sauna

sauna
Dé Sauna Infrarood sauna specialist Saunakoning.
Waar moet je op letten als je een sauna gaat kopen? Denk goed na over welk type sauna je graag wil. Een Finse, infrarood, barrel of misschien wel een combi sauna? Bepaal ook met hoeveel personen je van de sauna gebruik wil maken.
infrarood panelen
Home - Aquatron sauna wellness.
Naar de inhoud springen. Aquatron sauna wellness. We zijn nog hard aan het werk met het opfrissen van het gebouw. Binnenkort kan u ons saunacomplex volledig privé afhuren om samen met uw partner, gezin, familie, vrienden, kennissen, collegas, te ontspannen.
sauna
Home - Aquadroom Sauna Wellness.
Over onze Wellness en Sauna Je stapt binnen in een luxueus en smaakvol ingericht saunacomplex waar je onmiddellijk een vakantiegevoel krijgt. Je kan gebruik maken van onze verschillende soorten saunas: Sauna Sanarium, Sauna Loyly en Sauna Kelo. Afkoelen doe je erna in onze ijshut. Verder vind je bij ons een Turks stoombad, voetbaden, belevingsdouches en de Footspa waar Garra Rufa visjes zorgen voor zachte voetjes tijdens de fishpeeling. Tot rust komen doe je in de stille rustruimte met relaxzetels of in onze gezellige lounge rond de openhaard. Onze VIP gasten kunnen in onze lounge gebruik maken van gratis water, thee en koffie. Op ons dak is er een verwarmd openluchtzwembad met bubbelbank en zijn er relaxbedden om af te koelen of te zonnen. Ellen Neys Maaseik. Bedankt voor de heerlijke ontspannen dag bij jullie. Tal Vanaken Genk.
sauna
Aquarein nieuws - Jouw wellness in provincie Antwerpen! - Aquarein - Jouw sauna wellness moment.
Jouw sauna wellness moment. Een heerlijke belevenis met een deugddoende, ONTSPANNENDE massage. Laat je meevoeren door de sferen van de Oosterse wereld. Met onze 7 sauna's,2, jaccuzzi's' en2zwembaden, waarvan 1 verwarmd, heb je steedskeuze genoeg om te relaxen en weg te dromen.
yogartdevivre.fr
Essentielle de plaats waar beauty, wellness en sauna elkaar ontmoeten.
Essentielle is gelegen in een rustige en groene omgeving. Deze verborgen parel van het Hageland vind je vlak buiten het centrum van Aarschot. Bij ons kan u terecht voor privé sauna, wellness behandelingen, massages, kunstnagels, suikerontharing en zo veel meer.
sauna
Prive Sauna Wellclusive Rijkevorsel.
HAMMAM EN SAUNA. Alles verloopt op je eigen zelfgekozen tempo. In de relaxruimte geniet je van een hammam, sauna, belevenisdouche, infraroodstralers en ligbedden. Uit de galerij. Geniet in alle rust en ruimte in deze luxueuze privé-sauna die je kan huren van 2 tot 5 personen.
Sauna-line - Infrarood cabine, Spa, Stoomcabines, Stoomdouches, Onderhoudsproducten, Wellness, Finse sauna, Calspa, Bubbelbaden, Massage.
056/37 15 27. Het hart van de sauna van het Finse merk HarviaGema. Er is keuze uit verschillende houtsoorten den, heml. Alle modellen zijn eigen fabricaat ze: worden met de. Welkom bij Sauna-Line. Sauna-Line is reeds 15 jaar actief in de sauna."
Wellness.
Zij dienen de rust van het centrum te respecteren en onder permanent toezicht en verantwoordelijkheid van hun ouder s te zijn. We zullen je bij aankomst in de thermen vragen om hiervoor een document te ondertekenen. Zin om iemand te verrassen?

Contacteer ons