Meer resultaten voor hilversum

hilversum
Lijstenmakerij van der Zwaluw.
Het is uiteraard mogelijk om uw poster, prent of foto uiteen bestaande lijst te demonteren en eventueel te voorzien van een nieuwelijst, glas en/of passe-partout. Eveneens kunnen wij uw schilderij voorzien van een nieuwevernislaag. Lijstenmakerij van der Zwaluw. Online galerie - Art Block. Lees alle berichten. Lijstenmakerij van der Zwaluw 2022.
Home GroenLinks Hilversum en Wijdemeren. GroenLinks.
Standpunten Kom in actie. GroenLinks Hilversum en Wijdemeren. Bedankt voor je stem! Lees hier verder. Duurzaam, zorgzaam en levendig. Maak kennis met onze mensen. Wil je meedoen met GroenLinks in Hilversum of Wijdemeren? Dat kan.Verandering komt van alle dingen die we doen.
Gemeente van Hilversum in de regio Noord-Holland.
Het stadhuis van Hilversum. Adres van het stadhuis van Hilversum Hilversum Gemeente van Hilversum Dudokpark 1, Postbus 9900 1201 GM HILVERSUM Nederland Work 31 35 6292111. Telefoon van de gemeente 035 629 21 11 Internationaal: 31 35 6292111. Fax Niet beschikbaar.
Vue Hilversum.
Vue Hilversum is een echte blikvanger aan het prachtige marktplein in het centrum van Hilversum. Sinds de opening in 2014 functioneert het theater als regionale bioscoop met landelijke allure. Voorzien van 7 bioscoopzalen verdeeld over 2 verdiepingen met als ware publiekstrekker de Dolby Cinema zaal waar op het gebied van beeld en geluid het beste van het beste wordt vertoond.
- De Kapel.
In hetdagelijkse en zondagseleven ben ik predikant vande Doopsgezinde GemeenteUtrecht. Mijn komst naarDe Kapel lijkt een zomersetraditie te worden, want tweekeer eerder verzorgde ik een dienst in de zomermaanden in Hilversum. En zoals men zegt: twee keer is toeval, drie keer is traditie.
Sterkliniek Dierenartsen Hilversum - Drie dierenartsen en vier paraveterinairen waken met veel ervaring, kennis, kunde, liefde en enthousiasme over de gezondheid van uw huisdieren.
Lees meer over onze diergeneeskunde. Maak hier direct uw afspraak. Bel 035 - 6831080. of vul het onderstaande formulier in.: Sterkliniek Dierenartsen Hilversum. Floris Vosstraat 1, 1222 HB Hilversum. 035 - 6831080. Open op maandag t/m vrijdag 08:30: - 18:00: uur.
Hilversumzuid.nl Welkom op Hilversumzuid.nl, de website voor en door bewoners van Hilversum Zuid. Met daarin activiteiten, nieuwtjes en informatie speciaal gericht op Hilversum Zuid. Suggesties kunt u mailen naar info@hilversumzuid.nl.
Gemeente Hilversum investeert extra in duurzaamheid bij MFA Hilversum-Zuid 15 juli 2022. Wijkkrant 1215 2 juli 2022. Tweets van de gemeente 1 juli 2022. In Gooi en Vechtstreek zijn 12.000 mensen onvoldoende taalvaardig 17 juni 2022. Bloembak juni 2022 24 mei 2022. Privacy Verklaring Ondersteund door WordPress.
- Museum Hilversum.
Hoogtepunten van onze collectie is nu te bekijken op gooisemuseumschatten.nl. Kijk hier naar de activiteiten welke in en rond Hilversum plaatsvinden. Museum Hilversum heeft per 1 januari een nieuwe directeur. Rob de Nijs onthult zijn foto: start van de bezoekersactie bij Icons.
Hilversum.
Use tab to navigate through the menu items. 1217 KT Hilversum. Stuur een e-mail. Voor het geval deze knop niet werkt, het e-mailadres is: hilversum@rozenkruis.nl. Op dit moment zijn er geen activiteiten in deze locatie. Klik hier om activiteiten van andere locaties te bekijken.

Contacteer ons