Meer resultaten voor verpleegkundige

verpleegkundige
Verpleegkundige - Máxima MC. Hoog contrast. Zoek. menu. sluiten. Hoog contrast. Zoek. Zoek. sluiten. sluiten. sluiten.
Werken bij MMC. Weergave met hoog contrast. Zoek Werken bij MMC. Stuur een open sollicitatie Jobalert: ontvang onze nieuwste vacatures. Werken en leren bij MMC. Wie zijn wij? Bijzondere momenten van MMCers. Werken bij MMC. Verpleegkundige: Een beroep in ontwikkeling. Het verpleegkundig beroep verandert. De zorg wordt complexer en patiënten verblijven korter in het ziekenhuis, de zorg wordt in de thuisomgeving overgenomen. Patiënten willen meebeslissen over de zorg die ze krijgen. Dit vraagt om andere capaciteiten van onze verpleegkundigen. Klinisch redeneren, evidence based werken, adviesgesprekken met patiënten en een andere rolverdeling tussen patiënt, verpleegkundige en arts. Binnen MMC zijn we volop bezig met deze ontwikkelingen. Samen werken we aan de zorg van de toekomst. Jouw carrière als verpleegkundige in MMC.
seopageoptimizer.nl
Verpleegkundige bol, mbo ROC Midden Nederland.
Verpleegkundige versneld, bbl. Zij-instroomtraject Verpleegkundige bbl. Verpleegkundige bol, mbo. Wat doe je als verpleegkundige? Als verpleegkundige werk je in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, verpleeghuizen of bijvoorbeeld de thuiszorg. Daar geef je mensen hun dagelijkse zorg. Dit kunnen verpleegtechnische handelingen zijn, zoals medicijnen toedienen of wonden verzorgen, maar ook helpen bij persoonlijke verzorging hoort hierbij. Je stelt zelf diagnoses en overlegt met collega's' en de patiënt. Zo zorg je ervoor dat patiënten snel herstellen of langer thuis kunnen blijven wonen. Is dit iets voor mij? Je bent zelfstandig, weet wat je wilt en je staat stevig in je schoenen. Je wilt graag iets betekenen voor een ander en werkt graag samen met collegas. Als je het ook niet erg vindt om buiten kantooruren te werkenen je zorgtechnologie interessant vindt dan is de opleiding Verpleegkundige iets voor jou! Starten na de zomer? Meld je dan snel aan! Starten na de zomer? Deel deze opleiding.: In het kort. BOL Niveau 4. 3-4 jaar Versnellen tijdens je opleiding.
keyboost.nl
Verpleegkundige.
Ook kun je tijdens het 3e en 4e jaar stagelopen in het buitenland. Heb je een leerwerkplek voor minimaal 24 uur per week als verpleegkundige in een bijvoorbeeld een zorginstelling voor geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg of een verpleeghuis, verzorgingshuis of de thuiszorg?
student.be
mbo-opleiding Verpleegkundige- Regio College.
Zorginnovaties en technologie. Doorstroom naar hbo Gezondheidszorg. Na de opleiding mbo verpleegkundige is er een mogelijkheid om verder te leren op het hbo in de vakgebieden.: Gespecialiseerd verpleegkundige mbo/hbo. Hbo verpleegkundige niveau 5. Sociaal pedagogische hulpverlening. Maatschappelijk werk- en dienstverlening.
Verpleegkundige functie en verantwoordelijkheden GTSzorg.nl.
Voor een uitdagende en goed betaalde baan in de zorg, solliciteer je als verpleegkundige niveau 5 natuurlijk op een openstaande vacature bij GTSzorg. Vacature verpleegkundige niveau 5 - Tiel. Zorgtaken uitvoeren binnen de zorgbranche past binnen het profiel van een verpleegkundige niveau 5.
Mbo-opleiding Verpleegkundige - Curio Curio.
Zorg jij voor een lach op het gezicht van de zorgvrager? Als verpleegkundige help jij ze beter worden met je zorg, aandacht en medische kennis. De mbo-opleiding verpleegkunde stoomt je klaar voor dit prachtige beroep in het ziekenhuis, de ouderenzorg van geestelijke gezondheidszorg. Kies jouw mbo.
IC-verpleegkundige Werken bij Erasmus MC. logo-erasmus. logo-erasmus. lifeline-menu. facebook. twitter. linkedin. instagram. play. pause. refresh. expand. contract. close. sound. mute. share. down. angle-left. angle-right. slider-right. slider-left. searc
Marjolein is IC-verpleegkundige i.o. Deze ambitieuze verpleegkundige heeft haar plek. Bekijk meer ervaringen. Grijp je onderzoekskansen. Wetenschappelijk onderzoek is niet voorbehouden aan specialisten. Ook voor verpleegkundigen liggen er op onze IC voldoende kansen om jezelf te verdiepen door middel van een onderzoek.
Opleiding tot Intensive Care-verpleegkundige OLVG.
De opleiding duurt 18 maanden en start twee keer per jaar: in oktober en april. Het omvat een theorie-en een praktijkgedeelte. Het theoriegedeelte bestaat uit 7 lesblokken van 6 dagen bij het opleidingscentrum Amstel Academie. In die lesblokken krijg je de volgende verpleegkundige, beroepsondersteunende- en para- medische vakken.:

Contacteer ons