Meer resultaten voor verpleegkundige

verpleegkundige
Verpleegkundige vervolgopleidingen.
Als je bij ons een vervolgopleiding gaat doen, krijg je een arbeidsovereenkomst met Isala. Je combineert leren en werken in de praktijk. Je wordt daarbij begeleid door een werkbegeleider die dezelfde functie heeft als waar jij de opleiding voor gaat volgen.
verpleegkundige
Verpleegkundige beroepsopleidingen - Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
Verpleegkunde niveau 6 - Duaal Verpleegkunde niveau 6 - Duaal. Check dan de sollicitatiemogelijkheden op onze vacaturepagina: Verpleegkundige Beroepsopleidingen - Werken bij Maasstad Ziekenhuis. Verpleegkunde Brandwondencentrum Verpleegkunde Brandwondencentrum. Check dan de sollicitatiemogelijkheden op onze vacaturepagina.: Lees hier meer over de opleiding.
verpleegkundige
Verpleegkundige bol, mbo ROC Midden Nederland.
Verpleegkundige versneld, bbl. Zij-instroomtraject Verpleegkundige bbl. Verpleegkundige bol, mbo. Wat doe je als verpleegkundige? Als verpleegkundige werk je in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, verpleeghuizen of bijvoorbeeld de thuiszorg. Daar geef je mensen hun dagelijkse zorg. Dit kunnen verpleegtechnische handelingen zijn, zoals medicijnen toedienen of wonden verzorgen, maar ook helpen bij persoonlijke verzorging hoort hierbij. Je stelt zelf diagnoses en overlegt met collega's' en de patiënt. Zo zorg je ervoor dat patiënten snel herstellen of langer thuis kunnen blijven wonen. Is dit iets voor mij? Je bent zelfstandig, weet wat je wilt en je staat stevig in je schoenen. Je wilt graag iets betekenen voor een ander en werkt graag samen met collegas. Als je het ook niet erg vindt om buiten kantooruren te werkenen je zorgtechnologie interessant vindt dan is de opleiding Verpleegkundige iets voor jou! Starten na de zomer? Meld je dan snel aan! Starten na de zomer? Deel deze opleiding.: In het kort. BOL Niveau 4. 3-4 jaar Versnellen tijdens je opleiding.
Functieomschrijving IC-verpleegkundige - BKV.
Intensive Care verpleegkundige oktober t/m december 2022. Internationale werkervaring is een mooie aanvulling op je cv. Pak snel je koffer en vlieg naar Bonaire! IC verpleegkundige Bonaire, augustus en september. Een mooie aanvulling op je cv: ga in augustus en september aan de slag op Bonaire, snel je koffers inpakken!
Verpleegkunde Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Contacteer de studieloopbaancoördinator voor een aangepast programma. Deze opleiding komt in aanmerking voor.: Vlaams opleidingsverlof VOV. Meer info over Vlaamse opleidingsincentives. Studeren met behoud van loon. In het kader van het 'opleidingsproject' voor verpleegkunde', ook wel project 600 genoemd, kunnen werknemers uit de gezondheidssector met behoud van loon studeren voor verpleegkundige. Werknemers uit de privé-gezondheidszorg. Werknemers uit de publieke gezondheidszorg. Voor vluchtelingen: IntegraZorg. KdG neemt ook deel aan het IntegraZorg-project. Dit project van de overheid wil erkende vluchtelingen met een achtergrond in de zorg omscholen tot zorgkundige of verpleegkundige via een job in de sector.
HBO-Verpleegkunde studeren? Kom naar de HvA! - HvA. Delen via Whatsapp. Delen op facebook. Delen op twitter. Delen op linkedin. Delen via email. Creating Tomorrow. Twitter. Facebook. Instagram. LinkedIn. YouTube.
Over de HvA. Opleiding tot Verpleegkundige. Je wilt hbo-verpleegkundige worden. Dan ben je iemand die graag voor mensen zorgt, je werkt graag samen in een team, en durft verantwoordelijkheid te nemen. Je staat stevig in je schoenen en kunt omgaan met mensen die pijn hebben, of verward zijn en geen grip meer hebben op de realiteit, of ongeneeslijk ziek zijn. Verpleegkunde is een afwisselend en dynamisch beroep.
Beroepsopleiding verpleegkunde - Erasmus MC.
Wil je verpleegkundige worden en zoek je een aantrekkelijke leeromgeving? Dan zijn wij ook op zoek naar jou. In het Erasmus MC hebben we 37 units waar je stage kunt lopen voor een leren/stage traject of een leren/werken traject op MBO of HBO niveau.
Vervolgopleiding verpleegkundige AGZ, M&G - NSPOH. nspoh.
030 810 05 00. Of stuur ons een e-mail. Vind je onderwijs. Opleidingen voor verpleegkundigen. Opleidingen voor artsen. Master Public Health. Informatie voor praktijkopleiders aios SG. Bij- en nascholing. Inloggen Vind je onderwijs Contact Inschrijvingen. Ik" heb geleerd mezelf te profileren, samen te werken met ketenpartners met al hun eigen belangen." NSPOH Opleiding verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid - algemene gezondheidszorg. Opleiding verpleegkundige Maatschappij en Gezondheid - algemene gezondheidszorg Print. In het kort.

Contacteer ons