Meer resultaten voor bonus

bonus
De of het bonus? Welk lidwoord.
Bonus is mannelijk. Deutsch: Bonus Bekijk of het der of die Bonus is. Français: prime Bekijk of het Le o La prime is. Jou of jouw: jouw bonus. Mooi of mooie bonus. Groot of grote bonus. Half of halve bonus.
123kersttrui.nl
bonus Nederlands woordenboek - Woorden.org.
een extra geldbedrag'' en. extra bij waar je al recht op hebt'' Hoe spel je bonus? bonus spel je B O N U S Wat is een ander woord voor bonus? Andere woorden voor bonus zijn extraatje, gratificatie, premie, tantième en toeslag.
bonus
Bonus Carrièretijger.
Als een bonusregeling onderdeel uitmaakt van de cao of wanneer de werkgever een voorstel doet voor een bonus als secundaire arbeidsvoorwaarde, is het verstandig om tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek goed door te spreken wat dit dan in jouw specifieke situatie betekent.
Bonus-malusladder van de autoverzekering - Univé.
Elk jaar dat u geen schade claimt op uw autoverzekering stijgt u een trede op debonus-malusladder. Dit wordt beloond met meer korting op uw autoverzekering. En die no-claimkorting kan bij Univé oplopen tot maximaal 80. Dat is de bonus. Wanneer u schade claimt, daalt u op de bonus-malusladder.
Bonus - Wikipedia.
Aangezien een bonus juridisch niet afdwingbaar is kan het standaard toekennen van een bonus zijn een manier zijn om het personeel in mindere jaren een salariskorting te geven door ze die bonus niet meer toe te kennen. Korting bewerken brontekst bewerken.
Bonus in het Nederlands vertaald uit het Engels.
bonus bonus, premie, extraatje. bonus bonus, supplementair, aanvullend, extra, meer, nog een, additioneel. Uitgebreide vertaling voor bonus Engels in het Nederlands. bonus the zelfstandig naamwoord. the bonus extra charge; premium; gratuity; extra allowance. het tantième; de toeslag; de premie; de bonus; het extraatje.
bonus - WikiWoordenboek.
bonus, bonusaanbieding; een voorwerp dat gratis bij een gekocht product wordt gegeven met als doel klanten te lokken V tomto měsíci dáváme ke každému zakoupenému stolu ubrus jako bonus. Deze maand geven wij bij elke gekochte tafel een tafelkleed als bonus.
XpertHR - De mogelijkheden om onder het betalen van een bonus uit te komen.
Naar Veelgestelde vragen. Je bent hier XpertHR Corona HR De mogelijkheden om onder het betalen van een bonus uit te komen. De mogelijkheden om onder het betalen van een bonus uit te komen. De bonus is voor menig werkgever een blok aan het been.

Contacteer ons