Meer resultaten voor sauna

sauna
Sauna Ambiente Een verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt.
Sauna Ambiente is een luxe privé Adults" only" sauna, gelegen in de provincie Antwerpen, in de gemeente Oelegem, een deelgemeente van Ranst, in een rustige afgelegen omgeving, vlak naast het jaagpad van het Albert Kanaal.Gasten verblijven in het ruime privaat eiken design poolhouse en genieten van alle faciliteiten, eventueel in combinatie met een ontbijtje, hapjes of een drankje, om de drukte van het dagelijkse leven te ontvluchten en tot rust te komen.Sauna Ambiente is De verborgen parel die luxueuze ontspanning biedt!
https://www.wellness-lux-spas.be/barrel-sauna-traditioneel-harvia-buitensauna
Privé sauna - Aquatis Prive saunas zwembaden.
Aquatis Prive saunas zwembaden. Aquatis Prive saunas zwembaden. Home Privé sauna. In een privé sauna is uw privacy optimaal en is het heerlijk om met elkaar in een ontspannen sfeer te relaxen. Het is de ultieme vorm van wellness in België met een exclusief karakter.
sauna
Sauwakwa - Sauna, Sauwakwa, Vevelgem.
Het zwembad, de relaxruimte en het terras zijn werkelijk de max Een echte aanrader! Reservaties kunnen gedaan worden via e-mail naar info@sauwakwa.be of telefonisch op het nummer 056/428420. Onze sauna is voorzien voor twee volwassenen, we verhuren helaas niet aan kinderen.
sauna
Sauna Privatif Akwa Privé Sauna.
Copyright Akwa 2020. Bij Privé Sauna Akwa te Everberg Vlaams Brabant, op een steenworp van Brussel, vindt u verschillende units, elk met een eigen karakter. Elke unit is 100 privé, 100 voor u en uw partner. Opgelet, wij werken alleen op afspraak. Chez Akwa Sauna Privatif à Everberg, à deux pas de Bruxelles, vous trouverez différentes unités, chacune avec son propre caractère.
sauna
Home - Aquadroom Sauna Wellness.
Over onze Wellness en Sauna Je stapt binnen in een luxueus en smaakvol ingericht saunacomplex waar je onmiddellijk een vakantiegevoel krijgt. Je kan gebruik maken van onze verschillende soorten saunas: Sauna Sanarium, Sauna Loyly en Sauna Kelo. Afkoelen doe je erna in onze ijshut. Verder vind je bij ons een Turks stoombad, voetbaden, belevingsdouches en de Footspa waar Garra Rufa visjes zorgen voor zachte voetjes tijdens de fishpeeling. Tot rust komen doe je in de stille rustruimte met relaxzetels of in onze gezellige lounge rond de openhaard. Onze VIP gasten kunnen in onze lounge gebruik maken van gratis water, thee en koffie. Op ons dak is er een verwarmd openluchtzwembad met bubbelbank en zijn er relaxbedden om af te koelen of te zonnen. Ellen Neys Maaseik. Bedankt voor de heerlijke ontspannen dag bij jullie. Tal Vanaken Genk.
massage leopoldsburg
Sauna - Wellness - 't' Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
Sauna Faciliteiten Privé Wellness Massage Pakkingen Arrangementen Huisregels Tarieven Reserveer. Home Wellness Sauna. 't' Rustpunt een weloverwogen keuze van totale ontspanning en puur genieten! Onze wellness faciliteiten zijn verrassend modern, prikkelend nieuw en met een overtuigde aanpak. Het team staat garant om u een complete wellnesservaring te bezorgen.
stella-massage.be
Prive Sauna Wellclusive Rijkevorsel.
HAMMAM EN SAUNA. Alles verloopt op je eigen zelfgekozen tempo. In de relaxruimte geniet je van een hammam, sauna, belevenisdouche, infraroodstralers en ligbedden. Geniet in alle rust en ruimte in deze luxueuze privé-sauna die je kan huren tot 5 personen.
Essentielle de plaats waar beauty, wellness en sauna elkaar ontmoeten.
Essentielle is gelegen in een rustige en groene omgeving. Deze verborgen parel van het Hageland vind je vlak buiten het centrum van Aarschot. Bij ons kan u terecht voor privé sauna, wellness behandelingen, massages, kunstnagels, suikerontharing en zo veel meer.

Contacteer ons